KĀRĻAMUIŽA

Hidden in Noble Silence

Cēsu restorānu nedēļa Kārļamuižā | 1.–9. novembris

Aicinām Jūs izbaudīt īpašu rudens garšu pieredzi Kārļamuižā, kur šī gada restorānu nedēļas tēma ir Radīts Cēsu novadā.
Mūsu trīs kārtu vakariņu piedāvājums ir veidots ar cieņu pret vietējo zemi, ražotājiem un amatniecības tradīcijām, garšas, kas dzimušas tepat no Straupes un Priekuļiem līdz Kārļiem un Piebalgai.

Katra ēdiena kārta tiek pasniegta uz vietējo mākslinieku traukiem, kas tapuši sadarbībā ar
Vienkoču parku, Mākoņi un māls un Piebalgas Porcelāna fabriku.

Ēdienkarte

Uzkoda
Straupes tītara garšu izlase uz “Vienkoču” koka šķīvja
Tītara aknu pastēte ar sīpolu marmelādi, kūpinājuma nots uz skābmaizes grauzdiņa,
un šķiņķa rolāde ar zaļumu pesto un ābolu–mārrutku krēmu.

Pamatēdiens
Cēsu alus sautētie cūku vaigi ar Priekuļu dzelteno kartupeļu biezeni
Ar speltas graudiem un rudens sakņu dārzeņiem, pasniegti uz “Mākoņi un māls” melnā māla šķīvja.

Deserts
Kārļu ābeļdārza kūka ar sāļo karameli
Pasniegta uz Piebalgas Porcelāna šķīvja.

Noslēgumā
Gaujas Dabas dārzu tēja ar Kārļamuižas medu.

Cena un rezervācija

39 € / personai
Vakariņas pasniedzam katru vakaru plkst. 19:00
(vietu skaits ierobežots)

Lai nodrošinātu vietu, lūdzam rezervēt galdiņu savlaicīgi:
+371 26165298